Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Edremit'te Temiz Toplum Temiz Siyaset” konulu panel

Edremit

CHP Edremit İlçe Örgütü tarafından düzenlenen "Temiz Toplum, Temiz Siyaset" konulu panele katılmak için Kültür eski Bakanı ve CHP Parti Meclis Üyesi Fikri Sağlar ile DİSK Genel eski Başkanı ve CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi Edremit'e geldi.

CHP Edremit İlçe Örgütü tarafından düzenlenen "Temiz Toplum, Temiz Siyaset" konulu panele katılmak için Kültür eski Bakanı ve CHP Parti Meclis Üyesi Fikri Sağlar ile DİSK Genel eski Başkanı ve CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi Edremit’e geldi.
CHP üst yöneticileri geldikleri ilçede, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı makamında ziyaret etti.
Kültür eski Bakanı ve CHP Parti Meclis Üyesi Fikri Sağlar DİSK Genel eski Başkanı ve CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi beraberinde CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ile birlikte Şükrü Tunar Kültür Merkezi`nde düzenlenen "Temiz Toplum, Temiz Siyaset" konulu panel öncesi Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ile bir araya geldiler.
Ziyaretten dolayı konuklarına teşekkür eden Belediye Başkanı Saka, belediyenin çalışmaları ile ilgili misafirlerine bilgi verdi. Başkan Saka, tüm Türkiye`de ve Edremit`te temiz siyaseti egemen kılmak istediklerini ifade ederek tüyü bitmemiş yetimin hakkının yenmemesi için belediye bütçesini son derece dikkatli ve özenli harcadıklarını anlattı.
Kültür eski Bakanı ve CHP Parti Meclis Üyesi Fikri Sağlar’da, Edremit’te 64 yıl aradan sonra seçimleri CHP adayının kazanmasının önemine dikkat çekip, Başkan Saka ve ekibinin faydalı hizmetlerle bu başarıyı devam ettireceklerine inandığını bildirdi.
Ziyarette CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım ve Belediye Meclis üyeleri de hazır bulundu.



  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli